Speciaal aanbod voor leden Zelfstandigen Bouw

Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) begint met een goede financiële planning. Er zijn namelijk meerdere factoren die van invloed kunnen zijn op uw verzekeringen en de hoogte van uw premie. Denk aan de hoogte van uw woonlasten, eventueel spaartegoed en uw toekomstige (financiële) wensen. Doordat wij al deze aspecten voor u in kaart brengen, krijgt u duidelijk inzicht in uw financiële toekomst en sluit u een verzekering die helemaal op maat gemaakt is. Ofwel: u verzekert alleen wat u nodig heeft, niet meer en niet minder.

Wij hebben een speciaal aanbod voor leden van Zelfstandigen Bouw. Op basis van een persoonlijk adviesgesprek maken wij een financieel plan en een persoonlijk jaarverslag voor u waardoor wij u kunnen adviseren over welke dekking het best past bij uw persoonlijke situatie. En belangrijk: de speciale ledenkorting voor u kan oplopen tot wel 35%!

Voor dit speciale aanbod nodigen wij u van harte uit een afspraak met ons te maken. Ook het omzetten van uw bestaande AOV kan voor u voordelig zijn!